SOLLANNEBJER

Kategori: Tips

SKORENGÖRING

Vad tycker ni om resultatet?? Jag tycker det blev hur bra som helst! Och det bästa av allt är hur jag fick dem så rena, och vad jag använde. Jag använde bara en tandborste och tandkräm, funkade sjukt bra. De ser i princip ut som nya bortsett från att dom har gått sönder på vissa ställen. Så detta tipsar jag absolut om!! Vem har liksom inte en tandborste och tandkräm hemma?? Jag använde en vanlig ica tandborte och Aco´s tandkräm "Dentosal". Tror dock det funkar med i princip vilken tandborste och tandkräm som helst. PUSSSSS

THE BALM

Tror ingen har missat dessa produkter eller märke, alla youtubers snackar ju om det haha. Men vill så gärna köpa dessa produkter, de verkar så bra! Om ni vill köpa tipsar jag att köpa på Lyko för det är fri frakt där plus snabb leverans har jag för mig


HÄR // HÄR // HÄR

5 beauty hacks

- Om man vill ha mer volym i håret kan man föna det uppochner. Du står alltså som vanligt fast du böjer fram ryggen och huvudet så huvudet är uppochner, sen fönar du håret torrt. Detta gör så man får mer volym. Funkar superbra för mig som i vanliga fall inte har någon volym alls.

 

- Om man vill ha väldigt böjda ögonfransar, så dom ser långa ut. Kan man använda sig utan en ögonfransböjare, men det bästa är om man värmer upp ögonfransböjaren först. Man kan antingen använda hårfönen eller lägga den i bhn. Det blir då samma effekt som om man plattar eller lockar sitt hår, det håller då alltså hela dagen. 

 

- Ett till tips om man vill ha längre och fylligare ögonfransar är att applicera baby powder eller bara vanligt puder. Detta kan man göra innan man lägger på första lagret av mascara. Och om man vill lägga på fler lager kan man ta på mer puder emellan man tar på mascara igen 

 

- Om man ska lägga ögonskugga och vill ha den väldigt pigmenterad är det bättre att använda fingrarna än borstar. För då tar det upp pigmentet mycket mer och bättre än borsten gör.

 

- Om man vill få lite ljusare hår är citron juice super bra! Det funkar bäst om man tar i det innan man går ut i solen. Förra sommaren gjorde jag dethär då jag första gången bara använde mig utan citron juice, men det blev inge bra. Jag fick lite ljusare hår men mitt hår blev så sjukt risigt och torrt efter, även om jag tvättade det! Men sen använde jag typ en tredjedel citron juice och resten vatten, och det funkade mycket bättre! Dock blir det ju inte jättestor skillnad efter bara en gång så man behöver göra detta några gånger!

Carpool Karaoke

ÄLSKAR dessa videos såå otroligt mycket!! Kollade på i princip alla när jag var sjuk för någon vecka sedan! Programledaren är så extremt rolig och han har så underbara gäster. Sjukt roligt program verkligen! Så om någon har missat detta program (???) tycker jag ni borde kolla in dem nu. PUSS

Push up mascara

Har köpt meybelline's nya mascara, och den är verkligen skit bra!! Ger fransarna volym och längd, dock blir fransarna inte så fylliga (iallafall inte för mig). Så om du vill ha fylliga fransar kanske inte detta är den bästa mascaran. Men annars är detta ett stort tips! Tror inte den finns på kicks än, jag hittade den iallafall inte där. Så jag köpte på h&m istället, där den kostade 149kr. P&K

Beauty hacks

- För att se lite piggare ut kan man använda en vit kajal på undre vattenlinjen. Vet helt ärligt inte hur det gör att man ser piggare ut, men det funkar iallafall!

 

- Vissa nagellack tar ju evigheter att torka! Så därför kan man använda ett dry spray (finns på hm för 40kr). Om man inte vill lägga ner pengar på det så kan man doppa naglarna i ett glas med kallt vatten, detta gör då att nagellacket stelnar. Men se till att det är riktigt kallt vatten, så det inte är ljummet.

 

- När man ska lägga eyeliner kan det vara svårt att få till så att sträcket blir rakt och snyggt. Då kan man använda sig utav en tejpbit. Men för att det inte ska göra så ont att dra bort tejpen efter man lagt eyelinern kan man sätta fast tejpen och sedan dra bort den igen på handen några gånger. För då lossnar klistret lite för varje gång

 

- Många brukar bli glansiga/oljiga i ansiktet (speciellt när man använder smink). Och då brukar de flesta lägga på ett till lager puder, dock tipsar jag om att använda vanligt toapapper bara. För i längden blir det bara värre om man använder mer puder. Då duttar man iallafall pappret på de ställena man är oljig och då tar pappret upp oljan.

 

- Kokosolja. Kokosolja är verkligen så bra, och man kan ha det till typ allt!! Men jag brukar använda det som hårinpackning, återfuktning till ögonfransarna och återfuktning till huden. Jag brukar ha det i håret ungefär 40-60 minuter innan jag tvättar det och det gör verkligen så håret ser friskare ut. Sedan om jag tar på ögonfransarna eller i ansiktet brukar jag göra det precis innan jag går och lägger mig.

RICHMOND & FINCH

Här är mina favoritskal från Richmond & Finch, tycker de är gaaalet snygga allihopa och tycker de är sjukt tråkigt att jag inte har en 6a :p (vet inte varför det svarta skalet är större/bilden är större, men det är så på hemsidan också, so u know!!)

 

HÄR // HÄR // HÄR

Upp