SOLLANNEBJER

Kategori: Skönhet

Ögonfransförlängning

 

För ett tag sedan gjorde jag ögonfransförlängning på Lilygarden i Stockholm. Med appen/webbsidan "Let´s deal" kostade det 399kr.
För mig tog det ungefär 1 timme och 20 minuter. När jag var klar fick jag ett stämpel kort, så var 11:e gång bjuder salongen på förlängningen. Men på detta kort står det att förlängningen kostar 499kr, så antar då att det kostar 499kr om man inte använder Let´s deal.
Nu har det gått 2,5 vecka & tycker de har hållit relativt bra än så länge. De har ju lossnat lite fransar och de är inte lika fylliga som på bilderna, men det får man räkna med. Vet dock inte om jag kommer fortsätta göra det, tycker det är supersnyggt och skönt. Men samtidigt lite obekvämt. Tex på morgonen brukar jag "gnugga mig i ögonen" eller på ögonlocket.. Tror ni förstår vad jag menar! och om man gör det med förlängningen lossnar det fransar och gör typ ont haha. Tyckte också det var jävligt obehagligt när dom satte dit fransarna haha och de gjorde fan ont haha.. Men vill man va fin så får man lida pin, eller? värt/ovärt (??) PUSS IALLAFALL

sminkfrågor

Favorit sminkmärke? Hm skitsvårt, men skulle nog säga Maybelline.

Foundation eller BB-cream? Beror ju helt på vilket märke osv men oftast bb tror jag.

Eyeliner eller kajal? Eyeliner

Om du har 5 min på dig, vad prioriterar du för smink då? I första hand ögonbryn, sen concealer.

Bronzer eller rouge? Gillar båda skitmycket verkligen, men tror jag skulle säga bronzer.

Highlighter eller contour? Contour

Rött eller rosa läppstift? Inget egentligen haha, tycker rött är coolast men passar inte i det. Men jag tycker typ brun-nude är snyggast. Är väldigt inne på bruna läppar atm, tycker det är fett snyggt!

Favoritsminkborste? Expert face brush från real techniques.

Lila eller beige ögonskugga? Beige!

Favorit palett? Naked 3 från Urban Decay

Läppstift eller läppglans? Läppstift, så klibbigt med läppglans.

Favorit nagellacksmärke? Det ända jag hittat som hållet någorlunda är OPI, men dom är ju svindyra haha! Annars är Isadora helt ok.

Favorit läppstiftsmärke? Använder aldrig läppstift så ingen aning :((

Smink eller nagellack? Riktigt svårt men tror smink.

Isadora eller maybelline? Ah Maybelline helt klart.

Mac eller Maybelline? Maybelline helt klart här med, är emot djurtester så rätt självklart val!

Sminkad eller osminkad? Osminkad, sjukt mycket skönare!

Favorit sminkprodukt? Tänkt på detta i 5 min nu haha, kan verkligen inte bestämma mig. Men skulle kunna göra ett inlägg om vilka jag gillar.

Vilken sminkprodukt skulle du vilja ha? Candy K eller Dolce K matte liquid lipstick by Kylie Jenner.

 

THE BALM

Tror ingen har missat dessa produkter eller märke, alla youtubers snackar ju om det haha. Men vill så gärna köpa dessa produkter, de verkar så bra! Om ni vill köpa tipsar jag att köpa på Lyko för det är fri frakt där plus snabb leverans har jag för mig


HÄR // HÄR // HÄR

Upp