SOLLANNEBJER

Kategori: Fashion//kläder

SKORENGÖRING

Vad tycker ni om resultatet?? Jag tycker det blev hur bra som helst! Och det bästa av allt är hur jag fick dem så rena, och vad jag använde. Jag använde bara en tandborste och tandkräm, funkade sjukt bra. De ser i princip ut som nya bortsett från att dom har gått sönder på vissa ställen. Så detta tipsar jag absolut om!! Vem har liksom inte en tandborste och tandkräm hemma?? Jag använde en vanlig ica tandborte och Aco´s tandkräm "Dentosal". Tror dock det funkar med i princip vilken tandborste och tandkräm som helst. PUSSSSS

Nike

(Bilder från weheartit)

Ett litet snabbt collage jag slängde ihop, älskar verkligen Nike (!!) Har mina air max som jag haft i två år nu i sommar, och de är fortfarande inget fel på dom! Dom är i princip som nya, dock har de blivit lite smutsiga, såklart. Jag har tvättat dom i tvättmaskinen en gång och det funkade hur bra som helst. De blev nästan helt rena då, så det är väl dax att göra det snart igen. Men har även hört att man kan göra rent skor med en tandborste och tandkräm, så kanske ska testa det! Kan ju säga om det funkade eller inte! & köpte ju ett par free runs för ett tag sedan. Och de är nog de skönaste skorna jag äger. De sitter så lätt & skönt på foten!! PUSS&KRAM

Shorts

Tycker dessa short är fett snygga. Om man skulle vika upp dom lite (typ så som på mitten bilden) och göra slitningar på dem skulle de bli ännu snyggare!!
De är från NA-KD och alla kostar 499kr/st, sjukt värt om ni frågar mig.

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR

Nike air force 1 flyknit

Har ni sett dessa skor heller?? Såg att båda andrea och kenza la ut bild på deras story på dessa skor, and i died!! Helt seriöst de är så sjukt snygga! De heter Nike air force 1 flyknit och kostar 1800kr på nikes hemsida. Haha ännu en sak jag ska lägga till på min "vill ha- lista". 

 

(bild från Andrea Hedenstedts instagram) 

SHOE ADDICT

Asså åååå börjar bry mig mer och mer om skor, och de finns så många skor jag vill ha just nu. För typ ett år sedan brydde jag mig inte ett skit om skor, jag hade typ bara mina air max till allt haha. Men hörrni kan vi ta en minut för dessa skor?? Sååå brutalt snygga och coola. Hittade dom på hemsidan för typ några veckor sen och blev kär. Så var jag i Täby i onsdags och var ju bara tvungen att springa in på h&m för att kolla på dem. Och wow älskar dom så mycket haha, så dessa lär nog bli mitt nästa inköp! Tycker bara dom är sjukt balla för de är så annorlunda haha, och det kommer ju va skorna som gör hela ens outfit sen. Vilket är najs om man vill ha lite mer basic jeans och tröja typ. De kostade dessutom bara 299 spänn (!!!) dock är ju inte h&m's kvallité på skor den bästa men de funkar ju absolut i vår och sommar!!

 

RICHMOND & FINCH

Här är mina favoritskal från Richmond & Finch, tycker de är gaaalet snygga allihopa och tycker de är sjukt tråkigt att jag inte har en 6a :p (vet inte varför det svarta skalet är större/bilden är större, men det är så på hemsidan också, so u know!!)

 

HÄR // HÄR // HÄR

Upp