SOLLANNEBJER

Makeup

När började du sminka dig?
Använde smink första gången i 5an, hade det då på ett skolfoto haha. Sedan brukade jag sminka mig rätt ofta hemma, bara för att jag tyckte det var roligt. Men sen i större delan av 6an och 7an bodde jag i Thaialnd. Och där sminkade jag mig bara till speciella tillfällen, typ nyår osv. Sedan i 8an i Sverige använde jag bara ögonbrynspenna/skugga. Det är typ nu i 9an jag börjat sminka mig i princip varje dag, dock har jag typ slutat sminka mig nu. Tycker det är skönast att vara osminkad. Jag fyller dock ALLTID i mina ögonbryn med en skugga haha.

Hur lärde du dig att sminka?
Ingen aning, jag har liksom inte kollat på videon för att lära mig. Jag har bara lärt mig själv antar jag. Jag sminkade mig bara lite random när jag var mindre, hade ju sett hur mamma applicerat mascara och ögonskugga men har liksom räknat ut resten själv haha.

Gillar du att använda foundation? Isåfall vilken är din favorit?
Använder aldrig flytande foundation, tycker det bara känns äckligt. Jag brukar dock använda ett foundation puder från Idun Minerals och det älskar jag!

Gillar du att ha lösögonfransar på sig?
Är sämst på att sätta på lösögonfransar och använder därav aldrig det. Men tycker det är supersnyggt!!

Vad för smink använder du till skolan?
Alltid ögonbrynspenna & skugga, och ibland foundationpuder, bronzer & mascara.

Gillar du att använda bronzer?
ÄLSKAR!!!! Tycker det är super snyggt verkligen!

Brukar du ha på sig rouge?
Nae, tycker dock det är väldigt fint så om jag sminkar mig till något annat än skolan brukar jag använda det.

Har du ofta mascara på sig?
Förut använde jag aldrig mascara. Men nu har jag börjat göra det för jag har hittat en mascara som funkar på mina ögonfransar. Tycker dock det är mycket skönare utan.

Var förvarar du ditt smink?
Oftast i mitt sminkbord och i min smink väska, men i nuläget har jag det jag brukar använda mest i en vs låda. Så jag kan ta med mig sminket lättare. Ibland vill jag sminka mig på toan, ibland i sängen osv haha.

Använder du smink varje dag?
Nej absolut inte! Min hy tål inte smink så bra därav mycket bättre för mig med mineralsmink. Och det är ju viktigt att hyn får vila lite också!

2 mars 2016 09:02 | Q/A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas