SOLLANNEBJER

Senaste dagarna

Helloo! Tänke skriva lite snabbt om vad jag gjort på lovet so far. Fick ju lov i torsdags och då åkte jag och träffade mamma i centrum för att köpa presenter till Sid (min lillebror) som fyllde år i fredags. Det blev lite kläder och även en hamster som han hade önskat sig. Sedan åkte jag till Alma och Emma och spenderade resten av kvällen där innan jag åkte hem. Vi snackade och kollade på guldtuben, super mysigt!
Dagen efter fyllde som sagt Sid år så han fick frukost på sängen och paket. Senare på dagen kom mormor och morfar upp från Kalmar. På lördagen kom även min farmor och vi alla firade påsk tillsammans, vi firade inte direkt med någon tradition. Vi umgicks bara typ!
På söndagen åkte jag, mamma och mormor till Täby och shoppade. Köpte två par jeans, leggings, en t-shirt, en munkis och en keps. Beställde även på kvällen en jacka. Det blev en militärmönstrad jacka från fashion nova.
Igår, måndags, åkte jag med mormor och morfar till Kalmar för att umgås med släkt. Och det är det jag gjort idag. Gick ner till stan med min kusin och bytte leggingsen för det var ett hål i dem (??). Sedan har vi bara chillar sönder haha, PUSS

 

29 mars 2016 18:05 | Mixed |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas