SOLLANNEBJER

Ögonfransförlängning

 

För ett tag sedan gjorde jag ögonfransförlängning på Lilygarden i Stockholm. Med appen/webbsidan "Let´s deal" kostade det 399kr.
För mig tog det ungefär 1 timme och 20 minuter. När jag var klar fick jag ett stämpel kort, så var 11:e gång bjuder salongen på förlängningen. Men på detta kort står det att förlängningen kostar 499kr, så antar då att det kostar 499kr om man inte använder Let´s deal.
Nu har det gått 2,5 vecka & tycker de har hållit relativt bra än så länge. De har ju lossnat lite fransar och de är inte lika fylliga som på bilderna, men det får man räkna med. Vet dock inte om jag kommer fortsätta göra det, tycker det är supersnyggt och skönt. Men samtidigt lite obekvämt. Tex på morgonen brukar jag "gnugga mig i ögonen" eller på ögonlocket.. Tror ni förstår vad jag menar! och om man gör det med förlängningen lossnar det fransar och gör typ ont haha. Tyckte också det var jävligt obehagligt när dom satte dit fransarna haha och de gjorde fan ont haha.. Men vill man va fin så får man lida pin, eller? värt/ovärt (??) PUSS IALLAFALL

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas