SOLLANNEBJER

Beauty hacks

- För att se lite piggare ut kan man använda en vit kajal på undre vattenlinjen. Vet helt ärligt inte hur det gör att man ser piggare ut, men det funkar iallafall!

 

- Vissa nagellack tar ju evigheter att torka! Så därför kan man använda ett dry spray (finns på hm för 40kr). Om man inte vill lägga ner pengar på det så kan man doppa naglarna i ett glas med kallt vatten, detta gör då att nagellacket stelnar. Men se till att det är riktigt kallt vatten, så det inte är ljummet.

 

- När man ska lägga eyeliner kan det vara svårt att få till så att sträcket blir rakt och snyggt. Då kan man använda sig utav en tejpbit. Men för att det inte ska göra så ont att dra bort tejpen efter man lagt eyelinern kan man sätta fast tejpen och sedan dra bort den igen på handen några gånger. För då lossnar klistret lite för varje gång

 

- Många brukar bli glansiga/oljiga i ansiktet (speciellt när man använder smink). Och då brukar de flesta lägga på ett till lager puder, dock tipsar jag om att använda vanligt toapapper bara. För i längden blir det bara värre om man använder mer puder. Då duttar man iallafall pappret på de ställena man är oljig och då tar pappret upp oljan.

 

- Kokosolja. Kokosolja är verkligen så bra, och man kan ha det till typ allt!! Men jag brukar använda det som hårinpackning, återfuktning till ögonfransarna och återfuktning till huden. Jag brukar ha det i håret ungefär 40-60 minuter innan jag tvättar det och det gör verkligen så håret ser friskare ut. Sedan om jag tar på ögonfransarna eller i ansiktet brukar jag göra det precis innan jag går och lägger mig.

6 februari 2016 18:04 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas