SOLLANNEBJER

5 beauty hacks

- Om man vill ha mer volym i håret kan man föna det uppochner. Du står alltså som vanligt fast du böjer fram ryggen och huvudet så huvudet är uppochner, sen fönar du håret torrt. Detta gör så man får mer volym. Funkar superbra för mig som i vanliga fall inte har någon volym alls.

 

- Om man vill ha väldigt böjda ögonfransar, så dom ser långa ut. Kan man använda sig utan en ögonfransböjare, men det bästa är om man värmer upp ögonfransböjaren först. Man kan antingen använda hårfönen eller lägga den i bhn. Det blir då samma effekt som om man plattar eller lockar sitt hår, det håller då alltså hela dagen. 

 

- Ett till tips om man vill ha längre och fylligare ögonfransar är att applicera baby powder eller bara vanligt puder. Detta kan man göra innan man lägger på första lagret av mascara. Och om man vill lägga på fler lager kan man ta på mer puder emellan man tar på mascara igen 

 

- Om man ska lägga ögonskugga och vill ha den väldigt pigmenterad är det bättre att använda fingrarna än borstar. För då tar det upp pigmentet mycket mer och bättre än borsten gör.

 

- Om man vill få lite ljusare hår är citron juice super bra! Det funkar bäst om man tar i det innan man går ut i solen. Förra sommaren gjorde jag dethär då jag första gången bara använde mig utan citron juice, men det blev inge bra. Jag fick lite ljusare hår men mitt hår blev så sjukt risigt och torrt efter, även om jag tvättade det! Men sen använde jag typ en tredjedel citron juice och resten vatten, och det funkade mycket bättre! Dock blir det ju inte jättestor skillnad efter bara en gång så man behöver göra detta några gånger!

20 februari 2016 10:49 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas